Ontwikkelingen binnen ons bedrijf.


In 2007 werd in alle drie de appartementen een nieuwe keuken geïnstalleerd. Natuurlijk probeer je door de jaren heen steeds dingen te vernieuwen en af te stemmen op de behoeftes van de gasten, maar een nieuwe keuken is toch wel even een ingreep, en drie nieuwe keukens een hele operatie. Maar het resultaat mocht er zijn. Kort daarna werden ook nog de badkamers aangepakt en zo is alles voorlopig weer even op orde wat grote klussen betreft.


In 2008 kwamen er nieuwe gordijnen en besloten we de appartementen voortaan rook-vrij aan te bieden. Het blijkt dat de meeste mensen dit als heel prettig ervaren. Buiten zijn genoeg zitjes gecreeerd voor gasten die toch graag even willen roken en zo beleeft iedereen de frisse lucht op zijn of haar manier.


In 2009 kregen we steeds vaker de vraag of er een internet-verbinding aanwezig is in de appartementen. Het is toch fijn en geeft voor een deel ook rust om via de laptop het contact met thuis of werk te kunnen onderhouden, dus werden alle appartementen geschikt gemaakt voor draadloos internet, waar sindsdien veel gebruik van wordt gemaakt.


Inmiddels is het lente 2010 en laat de zon zich regelmatig zien. Al slapen onze gasten gelukkig nog comfortabel in onze huidige 'gewone' bedden, we hebben toch tijdens de jaarlijkse voorjaarsbeurs op Terschelling nieuwe box-springbedden besteld voor het nieuwe seizoen. Het risico op schandalig uitslapen is hiermee wel aanzienlijk vergroot, maar U kunt altijd een beroep op ons doen als U op tijd gewekt wilt worden!!
Zo blijven we proberen oog te houden voor de details en de wensen van deze tijd en hopen we dat ook onze gasten blijven meedenken, want zonder jullie, zijn wij nergens!