Ontwikkelingen binnen ons bedrijf.


Het is het najaar van 2022  en gelukkig laat de zon zich nog regelmatig zien. Al onze gasten slapen inmiddels op de nieuwe matrassen die sinds begin oktober op de boxspringbedden zijn gelegd. Het risico op schandalig uitslapen is hiermee wel aanzienlijk vergroot, maar U kunt altijd een beroep op ons doen als U op tijd gewekt wilt worden!!

Voorjaar 2023 hebben we overal nieuwe verduisterende gordijnen opgehangen. Dit houdt de appartementen in de zomer koel en donker in de nacht en in de winter wordt de warmte binnengehouden en de kou blijft buiten de deur!

Uiteraard veranderen de diverse zitjes in onze tuin nogal eens van plek en uiterlijk, aangezien ze altijd blootstaan aan de weer-elementen. U kunt gelukkig ook altijd uw eigen tuinstoel op een favoriete plek in de tuin neerzetten en daar genieten van het buiten-zijn.

Ook op Terschelling is de woningnood groot en dagelijks onderwerp van gesprek. Na bijna 5 jaar plannen lijkt het er nu op dat er voor onze zoon een schuurwoning gebouwd mag gaan worden achter in onze tuin. Uiteraard zal het uitzicht daardoor enigszins veranderen, maar gelukkig is er genoeg ruimte voor iedereen om te kunnen blijven genieten van de grote tuin.                                                                                                                                                                              Het lijkt erop dat er na de kerstvakantie een begin zal worden gemaakt met de uitvoering van de plannen. (fundering neerleggen en casco plaatsen). We zullen uiteraard proberen eventuele overlast hiervan tot een zo groot mogelijk minimum te beperken. Er zal vooral binnen in de nieuwe woning worden afgebouwd. We hopen dat hij met vrouw en kind voor het nieuwe seizoen kan gaan genieten van de nieuwe fase in hun leven op een vertrouwde plek. 

Voor wat betreft het welzijn van onze eigen gasten, we blijven proberen oog te houden voor de details en hopen dat u mee blijft denken, want zonder u zijn wij nergens!