Eva Visser
Appartementenverhuur Visser
Formerum 36
8894 KG Terschelling Formerum
Tel: 0562-448961

Mobiel: 06-27590067

BTW nr. 1178.74.292.B.01
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

eva 2014

Privacyverklaring:

Wat gebeurd er met uw gegevens nadat u ze aan ons heeft verstrekt?

Uw gegevens worden alleen door ons gebruikt voor het versturen van huurovereenkomsten en/of facturen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden en worden in zijn geheel verwijderd als ze niet langer nodig zijn.

Uw gegevens zijn alleen toegankelijk voor ons, de eigenaren van dit bedrijf en de medewerkers van ons accountantskantoor, die de door ons aangeleverde boekhouding verwerken.

 

Klik op de foto om hem te vergroten. De titel van de foto kun je zien als je de cursor op de foto plaatst in de browser, of als je op downloaden klikt onder de foto in het volgende beeldscherm in de adresbalk van de browser.

Na een dag lekker fietsen of wandelen door de bossen en de duinen, of uitwaaien op het wijde strand van Terschelling weer heerlijk  thuiskomen in een van onze appartementen. Gelegen in grote tuin op het zuiden waarin een draaiend terras, lekker even met alle winden meewaaien! En als de zon zich laat zien kunt U daar optimaal van genieten.  

Informeer naar de mogelijkheden van  afwijkende aankomst- en vertrekdagen !!!

Last Minute

 

 Midweek   Het Moolhuisje van maandag 25 mei tot vrijdag        29 mei voor € 250,00

      

 

 afwijkende aankomst en vertrekdagen mogelijk!!

 

  telefonisch reserveren: 06-27590067 

 

 Boeken kan altijd! 

 

Telefonische reserveren: 06-27590067 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vlieger brandaris